Ensurepass

1. QUESTION
Scenario:

A XenApp administrator must recommend a database option for the new XenApp 6.5 data store. The new farm will have more than 100 XenApp servers and 500 published resources,
support more than 5,000 concurrent users and have two zones separated by a WAN connection. Which two database options should be administrator recommend? (Choose two.)

A. IBM DB2 9.7
B. Oracle Enterprise 1.1
C. Microsoft SQL Server 2008
D. Microsoft SQL Server Express 2008

Correct Answer: BC

2. QUESTION
Scenario:

The administrator of a small XenApp server farm has configured end-to-end encryption between the
XenApp servers and user devices by setting up Access Gateway VPX.
Session Reliability is enabled in the farm with default settings. Over which port will published applications be delivered?

A.80B.443C.1494D.2598
Correct Answer: B

3. QUESTION
Scenario:

The administrator of a XenApp Enterprise Edition server farm is configuration Single Sign-on for the users of the farm.

The Citrix license server was installed with the default vendor daemon and console Web port numbers, but
NOT the default license server port number.

Of the port numbers that are in use in the XenApp server farm, which one should the administrator specify for the license server during Single Sign-on configuration?

A.443B.7279C.8082D.27009
Correct Answer: D

4. QUESTION
In building out a new XenApp environment,

an administrator places the Secure Gateway and Web Interface in the DMZ. What must the administrator do to secure the traffic to the XML Broker?

A. Change the XML traffic port to a non-standard assignment.
B. Use the SSL Relay tool to encrypt traffic to the XML Broker in the farm.
C. Place the XML Broker in the DMZ and encrypt the traffic between them.
D. Use encrypted ICA to communicate between the XML Broker and the Web Interface.

Correct Answer: B

5. QUESTION

An administrator needs to install a XenApp 6.5 server to act as an additional dedicated data collector. After installing XenApp on the new server, the next step is to configure it by enabling the .

A. Session-host mode only
B. Controller and Session-host modes
C. data collector and XML Broker host mode
D. data collector and XTE Service host mode

Correct Answer: B

6. QUESTION
Scenario:

An administrator manages a XenApp farm that uses Citrix Provisioning Services to automate the addition of XenApp servers to the farm.

The administrator must implement a solution to automate the addition of new servers to the published resources, load evaluators, Citrix polices and load balancing policies.

Which two should the administrator configure to meet the requirements of the scenario?(Choose two.)

A. Zones
B. Policies
C. Worker group
D. Load evaluators

Correct Answer: BC

7. QUESTION

Which Citrix service should an administrator monitor when troubleshooting issues with Session Reliability?

A. IMA
B. XML
C. XTE
D. MFCom

Correct Answer: C

8. QUESTION
Scenario:

An administrator has finished installing the first server in a new farm and is now creating the data store. The farm will consist of five servers and needs to support about 50 users.
The company wants this installation to be as cost-effective as possible.

What is the best option for a database system that would support this farm effectively?

A. Microsoft Access
B. Microsoft SQL Server
C. Oracle Database System
D. Microsoft SQL Server Express

Correct Answer: D

9. QUESTION

In order for an administrator to download a license from the company’s mycitrix.com portal, the administrator must be added .

A. as a Citrix Administrator in the AppCenter
B. into the contacts for the company in mycitrix.com
C. to the Purchasing Active Directory group in the company
D. as a Domain Administrator in the company’s Active Directory

Correct Answer: B

10. QUESTION
Scenario:

A farm contains six servers with one shared data collector that has a custom load balancing policy to limit the number of connections.

An administrator needs to add more users to the farm, which will result in adding on four more servers for a total of 10.

As most users in the farm use a CAD application, the administrator understands that resource needs will increase.

Which step should the administrator take to maintain farm integrity?

A. Dedicate two new servers as data collectors and set them as Most Preferred in the election.
B. Dedicated one new server as the dedicated data collector and the current data collector as its backup.
C. Dedicate three new servers as shared data collectors and assign Most Preferred in the election panel.

D. Dedicate a new server as a second shared data collector and assign Most Preferred in the election panel.

Correct Answer: B

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.