Ensurepass

11. QUESTION
Scenario:

An administrator is creating a new XenApp farm.

The farm will use hosted applications and applications streamed using Microsoft App-V technology. Both Microsoft Windows and Apple OS X computers are in use in the environment.
Management requires an automated process to deliver all necessary clients and plug-ins.

Which two components should the administrator use to automate the process of delivering and updating client plug-in? (Choose two.)

A. Microsoft Group Policy
B. Citrix Receiver Updater
C. Citrix Merchandising Server
D. Apple Enterprise Management Software

Correct Answer: BC

12. QUESTION
Scenario:

A Citrix administrator manages a XenApp farm with 3,000 users. The users run the same set of applications every day.
Users complain that Application B takes a long time to launch after they exit Application A. The administrator is required to implement a solution to speed up application launch.
What should the administrator do in order to ensure that users are able to launch Application B quickly after they exit Application A?

A. Configure Session Linger
B. Set Linger Disconnect Time Interval to 0
C. Set Pre-launch Terminate Time Interval to 0
D. Create a Pre-launch session for Application B

Correct Answer: A

13. QUESTION
Scenario:

Users working from a remote branch office using XenApp are reporting that Flash content is NOT
displayed on an internal web page.

Branch office users have NO direct connection to the internet. Other Intranet sites are unaffected.

Which two steps could the administrator take to resolve the issue without impacting Flash performance? (Choose two.)

A. Upgrading the Receiver client on the users PC to version 13.
B. Create a XenApp policy to enable Flash redirection for remote users.
C. Downgrade the version of Internet Explorer on the XenApp server to version 7.
D. Enable server-server content fetching policy on the client device using the supplied ADM file.
E. Add the URL of the intranet site to a Flash server-side content fetching URL list policy setting.
F. Uninstall the Flash player on the XenApp server, and install the 10.1 Flash player or later on the client.

Correct Answer: BE

14. QUESTION
Scenario:
An administrator needs to prepare a group of XenApp 6.5 servers for a scheduled maintenance window. The servers need to accept connections from users that already have existing sessions but disallow any
new connections.

The administrator also needs to ensure that the servers remain in maintenance mode after the software updates are performed, which require multiple restarts.

Which setting can the administrator use from the AppCenter?

A. Prohibit logons only
B. Drain until next restart
C. Allow logons and reconnections
D. Prohibit logons until server restart
E. Prohibit logons and reconnections

Correct Answer: A

15. QUESTION

Users of a medical application are complaining of poor quality images when viewing X-ray scans. The administrator should create a XenApp policy to .

A. enable image caching
B. set the Lossy Compression Level to None
C. set the Progressive Compression level to low
D. set the Heavyweight Compression level to Disabled

Correct Answer: B

16. QUESTION
Scenario:

A user opens a session to Server A to use a word processing application at 18:00.

After 45 minutes of working with the word processing application, the user then launches an email client

application, which opens a new session on Server B.

Upon review of the environment, the administrator confirms that both applications are published with the same parameters for audio, screen size, color resolution and encryption.

Which three possible reasons could have prevented Session Sharing from occurring? (Choose three.)

A. The email client application is NOT installed on Server A.
B. The email client application is only published from Server B.
C. The number of instance of the email client application that can be run is limited.
D. Server A is reporting a full load, preventing the email client application from launching.
E. Server A and Server B are in different vLAN; the vLAN of Server B has more capacity than the vLAN of
Server A.

Correct Answer: ABD

17. QUESTION

XenApp users need to be able to move between client devices and reconnect to both active and disconnected sessions.

What action must an administrator take to enable this behavior?

A. Install Web Interface and XenApp with the default settings.
B. Disable Workspace Control on each Web Interface server.
C. Configure a XenApp policy to enable the Smooth Roaming feature.
D. Ensure that the Web Interface server is in the same domain or forest as the XenApp farm.

Correct Answer: A

18. QUESTION

An application is published to users using the ‘Streamed to client’ delivery type.

Which two plug-in are required and where are they required for this application? (Choose two.)

A. Online plug-in on the client
B. Offline plug-in on the client
C. Offline plug-in on the XenApp server
D. Online plug-in on the XenApp server

Correct Answer: AB

19. QUESTION
Scenario:

A company has 10 XenApp servers.

The administrator has changed the recovery action of the MS Print Spooler Test of Health Monitoring and
Recovery to prohibit logons and connections to the server.

Users report printing problems when connecting to three of the XenApp servers.

Using Health Monitoring and Recovery to allow additional XenApp servers to be excluded from load

balancing, the administrator should change the .

A. minimum percent of online servers default value of 5 percent
B. maximum percent of offline servers default value of 5 percent
C. minimum percent of online servers default value of 10 percent
D. maximum percent of offline servers default value of 10 percent

Correct Answer: D

20. QUESTION
Scenario:

A server farm has three policies using the Client IP address and User filters.

– Policy A (priority 1) prevents client IP address in the 208.29.80.* range from accessing network and optical drivers. All other settings are disabled.
– Policy B (priority 2) prevents client IP address in the 208.29.85.* range from accessing network, client and removable drives. No other settings are configured.
– Policy C (priority 3) allows all domain users to access network, client, optical and removable drives. All other settings are disabled.

Which drives will be available to a domain user accessing the server farm from a client using the
208.29.85.152 IP address?

A. No drives
B. Optical drives
C. Client and removable drives
D. Network, client and removable drives
E. Network, client, optical and removable drives

Correct Answer: B

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.