Ensurepass

21. QUESTION
Scenario:

A server farm has three policies applied using the User filter.

– Policy A (priority 1) denies domain users access to client and removable drives. No other settings are configured.
– Policy B (priority 2) allows domain users to access optical drives. No other settings are configured.
– Policy C (priority 3) allows domain users to access network, client and removable drives. No other settings are configured.

Which drives will be available to a domain user in the environment?

A. No drives
B. Network drives
C. Network and optical drives
D. Network, client and removable drives
E. Network, client, removable and optical drives

Correct Answer: C

22. QUESTION
Scenario:

Management requires that video conferencing is implemented on all of the desktops, including video, sound and a webcam, in the three training rooms on the education floor of the corporate building.

Quality is of very high importance.

The IT department decided to implement video conferencing using XenApp.

Multimedia conferencing and Windows Media Redirection have been enabled and configured for the
XenApp servers.

The latest Citrix Receiver for Windows is installed on all of the desktops.

Which three steps should the administrator take to meet the needs of the scenario? (Choose three)

A. Publish Microsoft Office Premium 2007 in the XenApp farm.
B. Publish Microsoft Office Communicator 2007 in the XenApp farm.
C. Install Microsoft Office Communicator Server 2007 on a XenApp server.
D. Install one webcam on each desktop and use the manufacture’s drivers.
E. Install one webcam on each desktop and let Windows find the appropriate driver.
F. Install Microsoft Office Communication Server 2007 on a server that is NOT running XenApp.

Correct Answer: BDF

23. QUESTION

A Citrix XenApp administrator needs to apply a policy to all users regardless of connection type. Which type of policy should the administrator create?

A. Unfiltered User policy
B. Unfiltered Computer policy
C. User policy filtered by worker group
D. Computer policy filtered by worker group

Correct Answer: A

24. QUESTION
Scenario:
A Citrix administrator manages a XenApp farm and applications are delivered through one Web interface. The administrator is required to apply a policy to all users accessing the XenApp farm through the Web
Interface.

The administrator should filter the required User policy
B. .

A. User
B. Group
C. Client Name
D. Worker Group

Correct Answer: C

25. QUESTION
Scenario:

A XenApp administrator needs to publish an application that will be streamed to traveling users so they launch the application when they are NOT connected to the network.

The administrator also needs to provide the published application over an ICA connection. The user devices have been equipped with the appropriate plug-ins.
Which setting should the administrator choose when publishing the application?

A. Streamed to client
B. Installed application
C. Accessed from a server
D. Streamed if possible, otherwise accessed from a server

Correct Answer: D

26. QUESTION
Scenario:
A XenApp administrator has been tasked with delivering a new application to the traveling sales force. The sales force will require access to applications even when they do NOT have internal or network
access.

Which three steps are required to ensure that the sales force can access their applications at all times? (Choose three.)

A. Install the offline plug-in on the servers.
B. Publish the application as streamed to client.
C. Install the offline plug-in on the sales force laptops.
D. Install the online plug-in on the sales force laptops.
E. Publish the application as accessed from a server, streamed to server. F. Publish the application as accessed from a server, installed application.

Correct Answer: BCD

27. QUESTION
Scenario:

A company has published a CRM application to the Sales staff.

The Sale staff consists of people from different countries, and some of the staff uses a localized version of the operating system.

When launching the application the users get the following error.

This application is NOT profiled for operating system language

Which action can an administrator take to resolve this issue when profiling the streaming application?

A. Use a localized version of the software.
B. Add a target for the particular operating system language.
C. Use the `Select files folders’ feature in Advanced Installed to copy localized language file into the package.
D. Use the `Edit registry’ feature in Advanced Installed to change system locale settings in the registry to match the settings needed.

Correct Answer: B

28. QUESTION
Scenario:

Users in an environment connect to the XenApp farm Linux based thin clients.

They reported that they are NOT able to access the computer-based training course hosted on the
XenApp server in the Microsoft Media Format (MMS).

Windows-based users are NOT reporting this issue. What could the administrator do to resolve this issue?

A. Disable host (server) to client redirection.
B. Request the Linux thin clients to use the Java client.
C. Ensure these thin clients have the latest receiver client for Linux.
D. Create a XenApp policy to enable HDX Flash redirection for the Linux thin clients.

Correct Answer: A

29. QUESTION
Scenario:

An administrator is in the process of profiling a streaming package.

The application needs unique user updates on a regular basis.

How can the administrator minimize his workload when updating the streaming package?

A. Enable user updates to allow users to download applications from the Internet and store them in the user’s root.
B. Enable user updates to allow users to send update requests notifications to the administrator building the packages.
C. Enable user updates to allow users the ability to update the streaming package with changes they make themselves.
D. Enable user updates to allow users to update the main streaming package with changes that other users can benefit from.

Correct Answer: A

30. QUESTION
Scenario:

A XenApp administrator is tasked with delivering a new application to the XenApp farm.

During testing, the administrator finds that the application is incompatible with existing applications installed on the XenApp servers.

He CANNOT install the application on the servers.

The administrator is in the process of publishing this application.

Click the `Exhibit’ button to view a screenshot of the Publish Application window.

Which streaming option should the administrator use to publish the application so that iPhone mobile device users can access the application?

Exhibit:

A. Streamed to client
B. Accessed from a server – Streamed to server
C. Accessed from a server – Installed application
D. Streamed it possible, otherwise accessed from a server

Correct Answer: B

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.