Ensurepass

31. QUESTION

Which steps should an administrator take to publish applications that will be accessed through Web
Interface and presented in different folders?

A. Publish the applications as Content instead of Applications.
B. Create a folder under the Application node and put the specific application in the folder.
C. In the application properties, in the location section, change the working directory to match the folder name.
D. In the application properties, in the Shortcut presentation section, fill in a name for the Client application folder.

Correct Answer: D

32. QUESTION

Users in an environment need to be able to open Microsoft Office documents using the software installed

on the XenApp server even if the user has NOT started a Citrix session.

What must the administrator configure to meet the requirements of the scenario?

A. Offline streaming
B. File Type Association
C. Host (server) to client redirection
D. Client to host (server) redirection

Correct Answer: D

33. QUESTION
Scenario:

A Citrix administrator manages a mixed environment consisting of desktops, XenApp and XenDesktop. Management desires that:

– login times be decreased
– user profiles are stored in a centralized location
– user changes be saved
– user changes be made available to user sessions accessed from any desktop, XenApp server or
XenDesktop connection

Based on these requirements, which type of profile should the administrator implement?

A. Local
B. Roaming
C. Mandatory
D. Citrix Profile Management

Correct Answer: D

34. QUESTION
Scenario:

An administrator is setting up access for the User Support team.

The administrator wants to give this team access to manage user sessions so that they can disconnect and either clear or log-off user sessions for troubleshooting purposes.

Which node would the administrator use in order to delegate these permissions in the AppCenter?

A. Policies
B. Servers
C. Applications
D. Administrators

Correct Answer: D

35. QUESTION
Scenario:

An administrator receives word that the IT Manager wants the Domain Admin group to have rights within the XenApp farm to help support the infrastructure.

The administrator agrees but wants to restrict them from publishing applications. In which two ways could the administrator set these permissions? (Choose two.)

A. Map the Domain Admin’s Active Directory group to a Custom Administrator’s role in the AppCenter and remove the Publish Application.
B. Add Each Domain Admin’s Active Directory account to a Full Administrator’s role in the AppCenter and remove the Publish Application.
C. Map the Domain Admin’s Active Directory group to a Full Administrator’s role in the AppCenter and uncheck remove the entire Publish Application.
D. Create a Custom Administrators group in Active Directory, map that to a Custom Administrator’s role in the AppCenter remove the Publish Application.

Correct Answer: AD

36. QUESTION

A XenApp administrator discovers that a XenApp server which was previously deleted from the AppCenter is still listed in the console.

Which command can the administrate run to force removal of the erroneous server record?

A. dscheck
B. dscheck /clean
C. dsmaint recover
D. dsmaint recreatelhc

Correct Answer: B

37. QUESTION

An administrator wants to configure configuration logging for two XenApp farms. Which two tasks must the administrator configure to accomplish this? (Choose two.)

A. Configure separate MS SQL databases for each XenApp farm
B. Configure one MS SQL database for both XenApp farms to connect to
C. Enable configuration logging for each farm and connect to a single database.
D. Enable configuration logging for each farm and connect to two separate databases

Correct Answer: AD

38. QUESTION
Scenario:

An administrator has published Microsoft Excel on two identical servers and has placed those servers in a worker group.

There are 150 users in the environment, and each server must be allowed to accept all 150-user sessions for failover purposes.

All users start work at 09:00 in the morning.

The administrator also wants to prevent the servers from failing due to excessive connection attempts during this logon time.

What can the administrator do to ensure that the server farm can meet these requirements?

A. Assign the default load evaluator to the worker group.
B. Assign the advanced load evaluator to the worker group.
C. Create a load balancing policy and assign it to the worker group.
D. Create a custom load evaluator and assign it to the worker group.

Correct Answer: D

39. QUESTION
Scenario:

A server farm consists of dual and single processor servers.

The administrator wants to ensure that the dual-processor servers receive more sessions than the single- processor servers.

In addition the administrator wants to ensure that no server receives more than 100 user sessions.

In order to meet these requirements, the administrator must assign the . (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. custom load evaluator rule to all servers.
B. advanced load evaluator rule to all servers
C. custom load evaluator role to all dual processor servers
D. advanced load evaluator rule to all dual-processor servers

Correct Answer: A

40. QUESTION
Scenario:

An administrator wants users in their two regions to utilize the XenApp servers in their own region to get the best performance from their applications but automatically fail over to the alternate region.

The administrator creates an Active Directory group for each region.

The administrator should create and (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. one worker group, one load balancing policy
B. two worker groups, one load balancing policy
C. one worker group, two load balancing policies
D. two worker groups, two load balancing policies

Correct Answer: D

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.