Ensurepass

71. QUESTION
Scenario:

Corporate security policies mandate that NO application can display network information, including domain names.

The company has multiple XenApp farms which reside in different Active Directory domains that do NOT
have trust relationships between then.

The administrator has installed and configured a Web Interface server with a XenApp Web site that aggregates all the different farms into a single point of access.

Based on the corporate security policy restrictions,

the administrator could configure the Web Interface to only allow users to authenticate using username format username@domain.name by Authentication Type, Window or NIS (UNIX), . (Choose the correct option to complete the sentence).

A. UPN Only
B. Domain Username only
C. Domain Username and UPN
D. Domain Username and Password

Correct Answer: A

72. QUESTION
Scenario:

A Citrix XenApp administrator needs to apply a policy to all servers.

The administrator needs to ensure that all servers always receive the required policy. Which type of policy should the administrator create?

A. Unfiltered User Policy
B. Unfiltered Computer Policy
C. User policy filtered by worker group
D. Computer policy filtered by worker group

Correct Answer: B

73. QUESTION
Scenario:

An administrator manages a XenApp 6.5 fam with one zone. All servers in the zone have identical hardware and software.
The zone is configured with a primary data collector with a preference of Most Preferred and a backup data collector with a prefenrece of Preferred.

All other XenApp servers in the zone have a preference of Not Preferred.

If both the primary and backup zone data collectors are turned off, the XenApp server in the zone that will be elected the new primary zone data collector is the one .
(Choose the correct option to complete the sentence).

A. with the lowest Host ID number
B. with the highest Host ID number
C. that reponds last to eh election request
D. that reponds first to the election request

Correct Answer: B

74. QUESTION
Scenario:

An administrator manages a server farm containing nine servers.

The servers are organized into three worker wroups based on the geographic location of users accessing the applications.

User in all geographic locations are accessing the applications in the server farm 24 hours a day, seven days a week.

The administrator would like to restart the servers on a regular basis.

Which two tasks should the administrator perform to automate the restarting tof the servers without impacting user access? (Choose two).

A. Create zones for the servers in each worker group.
B. Configure reboot policies and apply them to the appropriate worker groups.
C. Create three worker groups containing a server from each existing worker group.
D. Configure the Health Monitoring policy and apply it to the appropriate worker groups.
E. Configure the Citrix IMA Service test to restart the servers and apply it to appropriate worker groups.

Correct Answer: BC

75. QUESTION

An administrator of a XenApp 6.5 enviornment needs to determine which printer drivers are native to the operating system and which ones are provided by the vendor.

Which two can the administrator user to find this information? (Choose two).

A. AppCenter
B. PnPUtil.exe
C. Print Detective
D. Configuration Logging report

Correct Answer: BC

76. QUESTION
Scenario:

A server farm has three policies applied with the User filter.

Policy A (priority 1) allows domain users to access network, client and removable drives. No other settings are configured.
Policy A (priority 2) allows domain users to access optical drives. No other settings are configured.

Policy A (priority 3) denies domain users access to client and removable drives. No other settings are configured.

Which drives will be available to domain users in the enviornment?

A. No drives
B. Optical drives
C. Network and optical drives
D. Network, client and removable drives
E. Network, client, removable and optical drives.

Correct Answer: E

77. QUESTION

For change management reasons, a XenApp administrator has been tasked with reviewing log configuration changes made to the XenApp farm.

Click the ‘Exhibit’ button to view a screenshot of the AppCentre. Where would the administrator access this data?

Exhibit:

A. Farm node in the AppCenter choosing the History node
B. Farm node in the AppCenter choosing the Information tab
C. Server node in the AppCenter choosing the Information tab
D. Event Viewer in the Operating system under the System node

Correct Answer: A

78. QUESTION
Scenario:

The User Support Desk will be taking on frontline troubleshooting of the Citrix farms in response to user issues.

The administrator wants the Support Desk staff to do basic user troubleshooting without having production server farm permissions.

All users are added to an appropriate Active Directory group.

Which step must the administrator take in the AppCenter to meet the requirements of the scenario?
A. Assign Custom permissions

B. Assign Full Administration permissions
C. Assign the users to Read-Only permissions
D. Assign a Custom Group Policy Object to the organizationla unit of the group

Correct Answer: A

79. QUESTION
Scenario:

A server farm consists of dual- and single-processor servers.

The administrator of the farm wants to ensure that the dual-processor servers receive more session than the single-processor servers.

In order to distribute the session load equitably among both types of servers, the administrator must assign the . (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. default load evaluator rule to all servers
B. advanced load evaluator rule to all servers
C. default load evaluator rule to all dual-processor servers
D. advanced load evaluator rule to all dual-processor servers

Correct Answer: B

80. QUESTION
Scenario:

An administrator is setting up his first farm to handle approximately 75 users and decides upon a three server farm.

There are two concerns.

The projected number of logons and log offs each hour may be high.
In addition, the decision about whether to dedicate a single server to data collection has NOT been made. What would be the best option to balance the number of users with using as many resources as possible
to facilitate application publication?

A. Set two servers as Most Preferred in the Election Preference tab.
B. Set all of the servers’ electoin preference to Default Preference in the Election Preference tab.
C. Set on server as a dedicated data collector by setting Most Preferred in the Election Preference tab.
D. Set one server as Most Preferred in the Election Preference tab and assign a load balancing policy to it so it reads as “Full” at 50% capacity.

Correct Answer: D

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.