Ensurepass

91. QUESTION
Scenario:

An administrator recently configured Session Reliablility on a XenApp server which delivers one published application to 20 users on the local network.

After configuration Session Reliablity, the administrator ran Microsoft TCPView to monitor a service that
Session Reliability uses.

The administrator notice that users are connecting to the published application on port 443 but NOT on the default Session Reliability port.

The administrator verified that Session Reliabilility is configured and working.

Which two reasons explain why the users are connecting to the published application on port 443? (Choose two.)

A. SSL/TLS is enabled in the published applicatios’s properties.
B. Data encryption has been enabled using the SSL Relay Configuration tool.
C. A policy is enabled to encrypt the session data between the server and user devices.
D. The published application is configured to allow connections made through Access Gateway Advanced
Edition.

Correct Answer: AB

92. QUESTION
Scenario:
A XenApp farm consists of 10 XenApp servers divided into two workers groups with five servers in each. Workers Group 1 hosts applications for the Sales group and Worker Group 2 hosts applications for the
Marketing group.

A new application is introduced only to the Sales department. The application is installed on all servers. How should the administrator configure the Users tab so that only the Sales group has access?

A. Publish the application to Worker Group 1.
B. Publish the application to Worker Group 2.
C. Publish the application only to the Sales group.
D. Publish the application only to the Marketing group.

Correct Answer: C

93. QUESTION
Scenario:

Three Web Interface sites are configured on different server in a farm.

The administrator wants to ensure that users are always able to access their applications through the Citrix
Receiver.

How can the administrator configure the Web Interface sites to meet this requirement?

A. Enable site redirection for the sites.
B. Configure backup URLs for the sites.
C. Configure the direct access method for the sites.
D. Configure the ‘bypass and failed server for’ setting for the sites.

Correct Answer: B

94. QUESTION
Scenario:

An administrator is setting up a XenApp farm. There are 15 to 25 users in the farm.
To ensure high availability, two servers will be installed.

The administrator is deciding on the best placement for the Web Interface server. Remote access is NOT going to be considered at this time.
The administrator should install the Web Interface . (Choose the correct option to complete the sentence.)

A. on both servers
B. on one of the two servers
C. and XenApp on both servers
D. and XenApp on one of the servers

Correct Answer: C

95. QUESTION
Scenario:
Users are receiving the error shown in the attached exhibit when connecting to Notepad on XenApp. The administrator runs the QUERY FARM command on the server and receives the result shown in the
second attached exhibit.

Which three events could the server load value of 10,000 indicate? (Choose three.)

Exhibit:

A. The server is offline.
B. The server CANNOT contact the Citrix license server.
C. The server has reached its limit of 10,000 running processes.
D. A server load evaluator applied by policy indicates the server is at full load.
E. The particular server has a problem reading performace counter information.
F. The administrator has assigned an invalid load evaluator to the server using a policy.

Correct Answer: DEF

96. QUESTION
Scenario:

Remote users connect to XenApp published applications using SSL VPN connections provided by an
Access Gateway.

These users are reporting that it takes more than one minute to authenticate their Active Directory credentials before displaying the list of applications.

The most recent change in the environment was a set of Windows 2003 domain controllers that were retired from production since the company has already implemented new Windows 2008 domain controllers.

How can the administrator change the configuration of the secure access to allow faster authentication?

A. Disable the option on the Access Gateway that processes authentication with a pre-set dealy to maximize security.
B. Modify the time synchronization option of the Access Gateway synchronization to work with the new
Windows 2008 domain controllers.
C. Obtain new licenses since the Access Gateway is NOT licensed properly, and it takes one minute to generate user license.
D. Reconfigure the Access Gateway to user the new Window 2008 domain controllers instead of using the retired Windows 2003 domain controllers as the primay and seconday DNS servers.

Correct Answer: D

97. QUESTION
Scenario:

A Citrix administrator is migrating the servers in his farm from XenApp 5 on Windows Server 2003 with
HRP3 to XenApp 6.5 for Windows Server 2008 R2.

In the XenApp farm, a Zone Preference and Failover policy was used.

Which policy should the administrator use to replace the Zone Preference and Failover policy?

A. Citrix User
B. Load Evaluator
C. Load Balancing
D. Citirix Computer

Correct Answer: C

98. QUESTION
Scenario:

User from the Sales department have raised complaints to the company’s CEO, arguing that launching the
CRM application on a XenApp server takes a significant amount of time and is impacting their prodictivity.

The IT administrator has been asked to investigate the situation and find a solution to the problem.

The administrator concludes that the creation of a session is being critically impacted due to profile loading and logon scripts, resulting in the one- to two-minute individual session creation times for sales users.

Which two steps could the administrator take to resolve the session in order to improve the user

experience when connecting to the XenApp environment? (Choose two.)

A. Configure Just-in-Time Pre-launch for users in the Sales department.
B. Configure a Scheduled Pre-launch for users launching the CRM application.
C. Eliminate User profiles and disable all logon scripts for the users in the Sales department.
D. Add additional memory to the end-point computers used by the users in the Sales department to connect to the XenApp published application.

Correct Answer: AB

99. QUESTION

An administrator wishes to disable the prompt given to users when Flash content is displayed in their
XenApp session without impacting the performance of Flash content.

See the attached exhibit to view the prompt window. What should the administrator do to achieve this?

Exhibit:

A. Un-install the Flash player on the client PC
B. Un-install the Flash player on the XenApp server.
C. Create a XenApp policy that enables Flash redirection.
D. Create a client-side group policy to always user Flash redirection.

Correct Answer: D

100. QUESTION

An administrator has configured session printers for a group of XenApp users, but some are compalining that the advanced printer features are NOT available when they print to a particular printer.

Which driver(s) can the administrator install to provide access to the advanced printer features?

A. Citrix Universal Driver on the XenApp servers
B. Manufacturer’s latest drivers on the users’ PCs
C. Manufacturer’s latest OEM drivers for the printer on the XenApp servers
D. Drivers provided in the Windows drivers .CAB database on the XenApp servers

Correct Answer: C

Download Ensurepass Latest 2013 1Y0-A20 Pass4Sure Free Tests , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.