Ensurepass

 

1.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image001

Which three statements correctly describe Network Device A? (Choose three.)

 

A.  With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does not require an IP address.

B.  With a network wide mask of 255.255.255.128, each interface does require an IP address on a unique

IP subnet.

C.  With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 2 device for the PCs to communicate with each other.

D.  With a network wide mask of 255.255.255.0, must be a Layer 3 device for the PCs to communicate with each other.

E.  With a network wide mask of 255.255.254.0, each interface does not require an IP address.

 

Answer: BDE

 

 

2.       QUESTION

What is the principle reason to use a private IP address on an internal network?

 

A.  Subnet strategy for private companies.

B.  Manage and scale the growth of the internal network.

C.  Conserve public IP addresses so that we do not run out of them.

D.  Allow access reserved to the devices.

 

Answer: C

 

 

3.       QUESTION

Which IP address can be assigned to an Internet interface?

 

A.     10.180.48.224

B.     9.255.255.10

C.     192.168.20.223

D.     172.16.200.18

 

Answer: B

 

 

4.       QUESTION

What will happen if a private IP address is assigned to a public interface connected to an ISP?

 

A.     Addresses in a private range will be not routed on the Internet backbone.

B.     Only the ISP router will have the capability to access the public network.

C.     The NAT process will be used to translate this address in a valid IP address.

D.     Several automated methods will be necessary on the private network.

E.      A conflict of IP addresses happens, because other public routers can use the same range.

 

Answer: A

 

 

5.       QUESTION

When is it necessary to use a public IP address on a routing interface?

 

A.     Connect a router on a local network.

B.     Connect a router to another router.

C.     Allow distribution of routes between networks.

D.     Translate a private IP address.

E.      Connect a network to the Internet.

 

Answer: E

 

 

6.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002

Which VLSM mask will allow for the appropriate number of host addresses for Network A?

 

A.     /25

B.     /26

C.     /27

D.     /28

 

Answer: A

 

 

7.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002[1]

Which subnet mask will place all hosts on Network B in the same subnet with the least amount of wasted addresses?

 

A.     255.255.255.0

B.     255.255.254.0

C.     255.255.252.0

D.     255.255.248.0

 

Answer: B

 

 

8.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002[2]

Which mask is correct to use for the WAN link between the routers that will provide connectivity while wasting the least amount of addresses?

 

A.     /23

B.     /24

C.     /25

D.     /30

 

Answer: D

 

 

9.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image003

What is the most appropriate summarization for these routes?

 

A.     10.0.0.0 /21

B.     10.0.0.0 /22

C.     10.0.0.0 /23

D.     10.0.0.0 /24

 

Answer: B

 

 

 

10.   QUESTION

On the network 131.1.123.0/27, what is the last IP address that can be assigned to a host?

 

A.     131.1.123.30

B.     131.1.123.31

C.     131.1.123.32

D.     131.1.123.33

 

Answer: A

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.