Ensurepass

 

1.       QUESTION

What are some of the advantages of using a router to segment the network? (Choose two.)

 

A.  Filtering can occur based on Layer 3 information.

B.  Broadcasts are eliminated.

C.  Routers generally cost less than switches.

D.  Broadcasts are not forwarded across the router.

E.  Adding a router to the network decreases latency.

 

Answer: AD

 

 

2.       QUESTION

Which of the following statements describe the network shown in the graphic? (Choose two.)

clip_image001

 

A.     There are two broadcast domains in the network.

B.     There are four broadcast domains in the network.

C.     There are six broadcast domains in the network.

D.     There are four collision domains in the network.

E.      There are five collision domains in the network.

F.      There are seven collision domains in the network.

 

Answer: AF

 

 

3.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002

The two connected ports on the switch are not turning orange or green. What would be the most effective steps to troubleshoot this physical layer problem? (Choose three.)

 

A.     Ensure that the Ethernet encapsulations match on the interconnected router and switch ports.

B.     Ensure that cables A and B are straight-through cables.

C.     Ensure cable A is plugged into a trunk port.

D.     Ensure the switch has power.

E.      Reboot all of the devices.

F.      Reseat all cables.

 

Answer: BDF

 

 

4.       QUESTION

For what two purposes does the Ethernet protocol use physical addresses? (Choose two.)

 

A.     to uniquely identify devices at Layer 2

B.     to allow communication with devices on a different network

C.     to differentiate a Layer 2 frame from a Layer 3 packet

D.     to establish a priority system to determine which device gets to transmit first

E.      to allow communication between different devices on the same network

F.      to allow detection of a remote device when its physical address is unknown

 

Answer: AE

 

 

5.       QUESTION

A network interface port has collision detection and carrier sensing enabled on a shared twisted pair network. From this statement, what is known about the network interface port?

 

A.     This is a 10Mb/s switch port.

B.     This is a 100Mbs switch port.

C.     This is an Ethernet port operating at half duplex.

D.     This is an Ethernet port operating at full duplex.

E.      This is a port on a network interface card in a PC.

 

Answer: C

 

6.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image004

 

A network administrator attempts to ping Host2 from Host1 and receives the result that are shown. What is a possible problem?

 

A.     The link between Host1 and Switch1 is down.

B.     TCP/IP is not functioning on Host1.

C.     The link between Router1 and Router2 is down.

D.     The default gateway on Host1 is incorrect.

E.      Interface Fa0/0 on Router1 is shutdown.

F.      The link between Switch1 and Router1 is down.

 

Answer: C

 

 

 

7.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image005

Two buildings on the San Jose campus of a small company must be connected to use Ethernet with a bandwidth of at least 100 Mbps. The company is concerned about possible problems from voltage potential difference between the two buildings. Which media type should be used for the connection?

 

A.  UTP cable

B.  STP cable

C.  Coaxial cable

D.  Fiber optic cable

 

Answer: D

 

 

8.       QUESTION

Which command can be used from a PC to verify the connectivity between host that connect through path.?

 

A.  tracert address

B.  ping address

C.  arp address

D.  traceroute address

 

Answer: A

 

 

9.       QUESTION

Refer to the exhibit:

 

clip_image006

 

A network engineer is troubleshooting an internet connectivity problem on the computer. What causing the problem?

 

A.  wrong DNS server

B.  wrong default gateway

C.  incorrect IP address

D.  incorrect subnet mask

 

Answer: C

 

 

 

10.   QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image007

 

Host A has tested connectivity to a remote network. What is the default gateway for host A?

 

A.     172.16.182.1

B.     192.168.1.1

C.     10.16.176.1

D.     192.168.1.6

 

Answer: A

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

 

Comments are closed.