Ensurepass

 

1.       QUESTION

The ip subnet zero command is not configured on a router. What would be the IP address of Ethernet0/0 using the first available address from the sixth subnet of the network 192.168.8.0/29?

 

A.     192.168.8.25

B.     192.168.8.41

C.     192.168.8.49

D.     192.168.8.113

 

Answer: C

 

 

2.       QUESTION

For the network 192.0.2.0/23, which option is a valid IP address that can be assigned to a host?

 

A.     192.0.2.0

B.     192.0.2.255

C.     192.0.3.255

D.     192.0.4.0

 

Answer: B

 

 

3.       QUESTION

How many addresses for hosts will the network 124.12.4.0/22 provide?

 

A.     510

B.     1022

C.     1024

D.     2048

 

Answer: B

 

 

4.       QUESTION

The network default gateway applying to a host by DHCP is 192.168.5.33/28. Which option is the valid IP address of this host?

 

A.     192.168.5.55

B.     192.168.5.47

C.     192.168.5.40

D.     192.168.5.32

E.      192.168.5.14

 

Answer: C

 

 

5.       QUESTION

Which two addresses can be assigned to a host with a subnet mask of 255.255.254.0? (Choose Two.)

 

A.     113.10.4.0

B.     186.54.3.0

C.     175.33.3.255

D.     26.35.2.255

E.      17.35.36.0

 

Answer: BD

 

 

6.       QUESTION

The network administrator has asked you to check the status of the workstation’s IP stack by pinging the loopback address. Which address would you ping to perform this task?

 

A.     10.1.1.1

B.     127.0.0.1

C.     192.168.0.1

D.     239.1.1.1

 

Answer: B

 

 

7.       QUESTION

Workstation A has been assigned an IP address of 192.0.2.24/28. Workstation B has been assigned an IP address of 192.0.2.100/28. The two workstations are connected with a straight-through cable. Attempts to ping between the hosts are unsuccessful. What two things can be done to allow communications between the hosts? (Choose Two.)

 

A.  Replace the straight-through cable with a crossover cable.

B.  Change the subnet mask of the hosts to /25.

C.  Change the subnet mask of the hosts to /26.

D.  Change the address of Workstation A to 192.0.2.15.

E.  Change the address of Workstation B to 192.0.2.111.

 

Answer: AB

 

 

8.       QUESTION

Refer to the exhibit:

 

clip_image001

According to the routing table, where will the router send a packet destined for 10.1.5.65?

 

A.     10.1.1.2

B.     10.1.2.2

C.     10.1.3.3

D.     10.1.4.4

 

Answer: C

 

 

9.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002

Which value will be configured for Default Gateway of the Local Area Connection?

 

A.     10.0.0.0

B.     10.0.0.254

C.     192.223.129.0

D.     192.223.129.254

 

Answer: B

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

 

Comments are closed.