Ensurepass

 

1.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image001

The user at Workstation B reports that Server A cannot be reached. What is preventing Workstation B from reaching Server A?

 

A.  The IP address for Server A is a broadcast address.

B.  The IP address for Workstation B is a subnet address.

C.  The gateway for Workstation B is not on the same subnet.

D.  The gateway for Server A is not on the same subnet.

 

Answer: D

 

 

2.       QUESTION

Which of the following host addresses are members of networks that can be routed across the public Internet? (Choose Three.)

 

A.     10.172.13.65

B.     172.16.223.125

C.     172.64.12.29

D.     192.168.23.252

E.      198.234.12.95

F.      212.193.48.254

 

Answer: CEF

 

 

3.       QUESTION

Given a subnet mask of 255.255.255.224, which of the following addresses can be assigned to network hosts? (Choose Three.)

 

A.     15.234.118.63

B.     92.11.178.93

C.     134.178.18.56

D.     192.168.16.87

E.      201.45.116.159

F.      217.63.12.192

 

Answer: BCD

 

 

4.       QUESTION

A national retail chain needs to design an IP addressing scheme to support a nationwide network. The company needs a minimum of 300 sub-networks and a maximum of 50 host addresses per subnet. Working with only one Class B address, which of the following subnet masks will support an appropriate addressing scheme? (Choose Two.)

 

A.     255.255.255.0

B.     255.255.255.128

C.     255.255.252.0

D.     255.255.255.224

E.      255.255.255.192

F.      255.255.248.0

 

Answer: BE

 

 

5.       QUESTION

Given the address 192.168.20.19/28, which of the following are valid host addresses on this subnet? (Choose two.)

 

A.     192.168.20.29

B.     192.168.20.16

C.     192.168.20.17

D.     192.168.20.31

E.      192.168.20.0

 

Answer: AC

 

 

6.       QUESTION

Which of the following IP addresses fall into the CIDR block of 115.64.4.0/22? (Choose three.)

 

A.     115.64.8.32

B.     115.64.7.64

C.     115.64.6.255

D.     115.64.3.255

E.      115.64.5.128

F.      115.64.12.128

 

Answer: BCE

 

 

7.       QUESTION

The Ethernet networks connected to router R1 in the graphic have been summarized for router R2 as 192.1.144.0/20. Which of the following packet destination addresses will R2 forward to R1, according to this summary? (Choose two.)

 

clip_image002

A.     192.1.159.2

B.     192.1.160.11

C.     192.1.138.41

D.     192.1.151.254

E.      192.1.143.145

F.      192.1.1.144

 

Answer: AD

 

 

8.       QUESTION

Which of the following describe private IP addresses? (Choose two.)

 

A.     addresses chosen by a company to communicate with the Internet

B.     addresses that cannot be routed through the public Internet

C.     addresses that can be routed through the public Internet

D.     a scheme to conserve public addresses

E.      addresses licensed to enterprises or ISPs by an Internet registry organization

 

Answer: BD

 

 

9.       QUESTION

The network 172.25.0.0 has been divided into eight equal subnets. Which of the following IP addresses can be assigned to hosts in the third subnet if the ip subnet-zero command is configured on the router? (Choose Three.)

 

A.     172.25.78.243

B.     172.25.98.16

C.     172.25.72.0

D.     172.25.94.255

E.      172.25.96.17

F.      172.25.100.16

 

Answer: ACD

 

 

 

10.   QUESTION

Which two sub networks would be included in the summarized address of 172.31.80.0 /20? (Choose two.)

 

A.     172.31.17.4 /30

B.     172.31.51.16 /30

C.     172.31.64.0 /18

D.     172.31.80.0 /22

E.      172.31.92.0 /22

F.      172.31.192.0 /18

 

Answer: DE

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.