Ensurepass

 

1.       QUESTION

The network technician is planning to use the 255.255.255.224 subnet mask on the network. Which three valid IP addresses can the technician use for the hosts? (Choose Three)

 

A.     172.22.243.127

B.     172.22.243.191

C.     172.22.243.190

D.     10.16.33.98

E.      10.17.64.34

F.      192.168.1.160

 

Answer: CDE

 

 

2.       QUESTION

In the implementation of VLSM techniques on a network using a single Class C IP address, which subnet mask is the most efficient for point-to-point serial links?

 

A.     255.255.255.240

B.     255.255.255.254

C.     255.255.255.252

D.     255.255.255.0

E.      255.255.255.248

 

Answer: C

 

 

3.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image001

Host A cannot ping Host B. Assuming routing is properly configured. What could be the cause of this problem?

 

A.  Host A is not on the same subnet as its default gateway

B.  The address of Switch A is a subnet address

C.  The Fa0/0 interface on Router A is on a subnet that cannot be used

D.  The serial interfaces of the routers are not on the same subnet

E.  The Fa0/0 interface on Router B is using a broadcast address

 

Answer: D

 

 

4.       QUESTION

The network administrator is asked to configure 113 point-to-point links. Which IP addressing scheme best defines the address range and subnet mask that meet the requirement and waste the fewest subnet and host addresses?

 

A.  10.10.0.0/18 subnetted with mask 255.255.255.252

B.  10.10.0.0/25 subnetted with mask 255.255.255.252

C.  10.10.0.0/24 subnetted with mask 255.255.255.252

D.  10.10.0.0/23 subnetted with mask 255.255.255.252

E.  10.10.0.0/16 subnetted with mask 255.255.255.252

 

Answer: D

 

 

5.       QUESTION

If an Ethernet port on a router was assigned an IP address of 172.1.1.1/20, what is the maximum number of hosts allowed on this subnet?

 

A.     4094

B.     1024

C.     8190

D.     2046

E.      4096

 

Answer: A

 

 

6.       QUESTION

Refer to the exhibit.

clip_image002

Which address and mask combination a summary of the routes learned by EIGRP?

 

A.     192.168.25.0 255.255.255.240

B.     192.168.25.16 255.255.255.252

C.     192.168.25.0 255.255.255.252

D.     192.168.25.28 255.255.255.240

E.      192.168.25.16 255.255.255.240

F.      192.168.25.28 255.255.255.240

 

Answer: E

 

 

 

7.       QUESTION

A network administrator receives an error message while trying to configure the Ethernet interface of a router with IP address 10.24.24.24/29. Which statement explains the reason for it?

 

A.  The address is a broadcast address

B.  The Ehernet interface is faulty

C.  VLSM-capable routing protocols must be enable first on the router.

D.  This address is a network address.

 

Answer: D

 

 

8.       QUESTION

Host A pings interface S0/0 on Router3, what will be the TTL value for that ping before it enter Router3?

clip_image003

 

A.     253

B.     252

C.     255

D.     254

 

Answer: A

 

 

9.       QUESTION

Which two statements are true about the command ip route 172.16.3.0 255.255.255.0 192.168.2.4? (Choose two.)

 

A.  It establishes a static route to the 172.16.3.0 network.

B.  It establishes a static route to the 192.168.2.0 network.

C.  It configures the router to send any traffic for an unknown destination to the 172.16.3.0 network.

D.  It configures the router to send any traffic for an unknown destination out the interface with the address 192.168.2.4.

E.  It uses the default administrative distance.

F.  It is a route that would be used last if other routes to the same destination exist.

 

Answer: AE

 

 

10.   QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image004

Assume that the routing protocol referenced in each choice below is configured with its default settings and the given routing protocol is running on all the routers. Which two conditional statements accurately state the path that will be chosen between networks 10.1.0.0 and 10.3.2.0 for the routing protocol mentioned? (Choose two.)

 

A.  If OSPF is the routing protocol, the path will be from R1 to R3 to R4 to R5.

B.  If OSPF is the routing protocol, the path will be from R1 to R2 to R5.

C.  If OSPF is the routing protocol, the path will be from R1 to R5.

D.  If RIPv2 is the routing protocol, the path will be from R1 to R3 to R4 to R5.

E.  If RIPv2 is the routing protocol, the path will be from R1 to R5.

 

Answer: AE

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.