Ensurepass

 

 

1.       QUESTION

What is one benefit of PVST+?

 

A.  PVST+ reduces the CPU cycles for all the switches in the network.

B.  PVST+ automatically selects the root bridge location, to provide optimization.

C.  PVST+ allows the root switch location to be optimized per vlan.

D.  PVST+ supports Layer 3 load balancing without loops.

 

Answer: C

 

 

2.       QUESTION

At which layer of the OSI model is RSTP used to prevent loops?

 

A.     data link

B.     network

C.     physical

D.     transport

 

Answer: A

 

 

3.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image001

A system administrator installed a new switch using a script to configure it. IP connectivity was tested using pings to Switch B. Later attempts to access NewSwitch using Telnet from Switch A failed. Which statement

is true?

 

A.  Executing password recovery is required.

B.  The virtual terminal lines are misconfigured.

C.  Use Telnet to connect to RouterA and then to NewSwitch to correct the error.

D.  Power cycle of NewSwitch will return it to a default configuration.

 

Answer: C

 

 

4.       QUESTION

In which circumstance are multiple copies of the same unicast frame likely to be transmitted in a switched

LAN?

 

A.  when a dual ring topology is in use

B.  in an improperly implemented redundant topology

C.  after broken links are re-established

D.  when upper-layer protocols require high reliability

E.  during high traffic periods

 

Answer: B

 

 

5.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image002

 

Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.)

 

A.  Interface FastEthernet0/2 has been disabled.

B.  Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1.

C.  FastEthernet0/1 is configured as a trunk link.

D.  FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards

E.  FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses.

F.  A hub is connected directly to FastEthernet0/5.

 

Answer: CF

 

 

6.       QUESTION

 

What is the purpose of Spanning Tree Protocol?

 

A.  to prevent routing loops

B.  to create a default route

C.  to provide multiple gateways for hosts

D.  to maintain a loop-free Layer 2 network topology

 

Answer: D

 

 

7.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image003

 

The switches on a campus network have been interconnected as shown. All of the switches are running Spanning Tree Protocol with its default settings. Unusual traffic patterns are observed and it is discovered that Switch9 is the root bridge. Which change will ensure that Switch1 will be selected as the root bridge instead of Switch9?

 

A.  Lower the bridge priority on Switch1.

B.  Raise the bridge priority on Switch1.

 

C.  Lower the bridge priority on Switch9.

D.  Raise the bridge priority on Switch9.

E.  Disable spanning tree on Switch9.

F.  Physically replace Switch9 with Switch1 in the topology.

 

Answer: A

 

 

8.       QUESTION

Refer to the exhibit.

clip_image004

Switch-1 needs to send data to a host with a MAC address of 00b0.d056.efa4. What will Switch-1 do with this data?

 

A.  Switch-1 will drop the data because it does not have an entry for that MAC address.

B.  Switch-1 will forward the data to its default gateway.

C.  Switch-1 will flood the data out all of its ports except the port from which the data originated.

D.  Switch-1 will send an ARP request out all its ports except the port from which the data originated.

 

Answer: C

 

 

9.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image005

Given the output shown from this Cisco Catalyst 2950, what is the most likely reason that interface

FastEthernet 0/10 is not the root port for VLAN 2?

 

A.  This switch has more than one interface connected to the root network segment in VLAN 2.

B.  This switch is running RSTP while the elected designated switch is running 802.1d Spanning Tree.

C.  This switch interface has a higher path cost to the root bridge than another in the topology.

D.  This switch has a lower bridge ID for VLAN 2 than the elected designated switch.

 

Answer: C

 

 

10.   QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image007

 

Switch1 has just been restarted and has passed the POST routine. Host A sends its initial frame to Host C. What is the first thing the switch will do as regards populating the switching table?

 

A.  Switch1 will add 192.168.23.4 to the switching table.

B.  Switch1 will add 192.168.23.12 to the switching table.

C.  Switch1 will add 000A.8A47.E612 to the switching table.

D.  Switch1 will add 000B.DB95.2EE9 to the switching table.

 

Answer: C

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.