Ensurepass

 

 

1.       QUESTION

Which two link protocols are used to carry multiple VLANs over a single link? (Choose two.)

 

A.  VTP

B.  802.1q

C.  IGP

D.  ISL

E.  802.3u

 

Answer: BD

 

 

 

 

 

2.       QUESTION

Which VTP mode is capable of creating only local VLANs and does not synchronize with other switches in the VTP domain?

 

A.  client

B.  dynamic

C.  server

D.  static

E.  transparent

 

Answer: E

 

 

3.       QUESTION

A switch is configured with all ports assigned to vlan 2 with full duplex FastEthernet to segment existing departmental traffic. What is the effect of adding switch ports to a new VLAN on the switch?

 

A.  More collision domains will be created.

B.  IP address utilization will be more efficient.

C.  More bandwidth will be required than was needed previously.

D.  An additional broadcast domain will be created.

 

Answer: D

 

 

4.       QUESTION

Which two statements about the use of VLANs to segment a network are true? (Choose two.)

 

A.  VLANs increase the size of collision domains.

B.  VLANs allow logical grouping of users by function.

C.  VLANs simplify switch administration.

D.  VLANs enhance network security.

 

Answer: BD

 

 

5.       QUESTION

clip_image001

 

On corporate network, hosts on the same VLAN can communicate with each other, but they are unable to communicate with hosts on different VLANs. What is needed to allow communication between the VLANs?

 

A.  a router with subinterfaces configured on the physical interface that is connected to the switch

B.  a router with an IP address on the physical interface connected to the switch

C.  a switch with an access link that is configured between the switches

D.  a switch with a trunk link that is configured between the switches

 

Answer: A

 

 

6.       QUESTION

Which two statements describe the Cisco implementation of VLANs? (Choose two.)

 

A.  VLAN 1 is the default Ethernet VLAN.

B.  CDP advertisements are only sent on VLAN 1002.

C.  By default, the management VLAN is VLAN 1005.

D.  By default, the switch IP address is in VLAN 1005.

E.  VLAN 1002 through 1005 are automatically created and cannot be deleted.

 

Answer: AE

 

 

7.       QUESTION

What are three advantages of VLANs? (Choose three.)

 

A.  VLANs establish broadcast domains in switched networks.

B.  VLANs utilize packet filtering to enhance network security.

C.  VLANs provide a method of conserving IP addresses in large networks.

D.  VLANs provide a low-latency internetworking alternative to routed networks.

E.  VLANs allow access to network services based on department, not physical location.

F.  VLANs can greatly simplify adding, moving, or changing hosts on the network.

 

Answer: AEF

 

 

8.       QUESTION

Which of the following are benefits of VLANs? (Choose three.)

 

A.     They increase the size of collision domains.

B.     They allow logical grouping of users by function.

C.     They can enhance network security.

D.     They increase the size of broadcast domains while decreasing the number of collision domains.

E.      They increase the number of broadcast domains while decreasing the size of the broadcast domains.

F.      They simplify switch administration.

 

Answer: BCE

 

 

9.       QUESTION

An administrator is unsuccessful in adding VLAN 50 to a switch. While troubleshooting the problem, the administrator views the output of the show vtp status command, which is displayed in the graphic. What commands must be issued on this switch to add VLAN 50 to the database? (Choose two.)

clip_image002

 

A.     Switch(config-if)# switchport access vlan 50

B.     Switch(vlan)# vtp server

C.     Switch(config)# config-revision 20

D.     Switch(config)# vlan 50 name Tech

E.      Switch(vlan)# vlan 50

F.      Switch(vlan)# switchport trunk vlan 50

 

Answer: BE

 

 

10.   QUESTION

Refer to the diagram:

clip_image003

All hosts have connectivity with one another. Which statements describe the addressing scheme that is in use in the network? (Choose three.)

 

A.     The subnet mask in use is 255.255.255.192.

B.     The subnet mask in use is 255.255.255.128.

C.     The IP address 172.16.1.25 can be assigned to hosts in VLAN1

D.     The IP address 172.16.1.205 can be assigned to hosts in VLAN1

E.      The LAN interface of the router is configured with one IP address.

F.      The LAN interface of the router is configured with multiple IP addresses.

 

Answer: BCF

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.