Ensurepass

1.       QUESTION

How many broadcast domains are shown in the graphic assuming only the default VLAN is configured on the switches?

clip_image002

 

A. one

B. two

C. six

D. twelve

 

Answer: A

 

 

2.       QUESTION

Refer to the exhibit:

clip_image003

Both switches are using a default configuration. Which two destination addresses will host 4 use to send data to host 1? (Choose two.)

 

A.     the IP address of host 1

B.     the IP address of host 4

C.     the MAC address of host 1

D.     the MAC address of host 4

E.      the MAC address of the Fa0/0 interface of the R1 router

F.      the MAC address of the Fa0/1 interface of the R1 router

 

Answer: AF

 

 

3.       QUESTION

What are two characteristics of Telnet? (Choose two.)

 

A.     It sends data in clear text format.

B.     It is no longer supported on Cisco network devices.

C.     It is more secure than SSH.

D.     It requires an enterprise license in order to be implemented.

E.      It requires that the destination device be configured to support Telnet connections.

 

Answer: AE

 

 

4.       QUESTION

Which of the following correctly describe steps in the OSI data encapsulation process? (Choose two.)

 

A.     The transport layer divides a data stream into segments and may add reliability and flow control information.

B.     The data link layer adds physical source and destination addresses and an FCS to the segment.

C.     Packets are created when the network layer encapsulates a frame with source and destination host addresses and protocol-related control information.

D.     Packets are created when the network layer adds Layer 3 addresses and control information to a segment.

E.      The presentation layer translates bits into voltages for transmission across the physical link.

 

Answer: AD

 

 

5.       QUESTION

Which layer of the OSI reference model uses the hardware address of a device to ensure message delivery to the proper host on a LAN?

 

A.     physical

B.     data link

C.     network

D.     transport

 

Answer: B

 

 

6.       QUESTION

Which layer of the OSI reference model uses flow control, sequencing, and acknowledgements to ensure that reliable networking occurs?

 

A.     data link

B.     network

C.     transport

D.     presentation

E.      physical

 

Answer: C

 

 

7.       QUESTION

A network admin wants to know every hop the packets take when he accesses cisco.com. Which command is the most appropriate to use?

 

A.  path cisco.com

B.  debug cisco.com

C.  trace cisco.com

D.  traceroute cisco.com

 

Answer: D

 

 

8.       QUESTION

Where does routing occur within the DoD TCP/IP reference model?

 

A. application

B. internet

C. network

D. transport

 

Answer: B

 

 

9.       QUESTION

Which network protocol does DNS use?

 

A.     FTP

B.     TFTP

C.     TCP

D.     UDP

E.      SCP

 

Answer: D

 

 

10.   QUESTION

When two hosts are trying to communicate across a network, how does the host originating the communication determine the hardware address of the host that it wants to “talk” to?

 

A.  RARP request

B.  Show Network Address request

C.  Proxy ARP request

D.  ARP request

E.  Show Hardware Address request

 

Answer: D

 

Ensurepass offers Latest 2013 640-802 Real Exam Questions , help you to pass exam 100%.

Comments are closed.